Paris dag 1

Denne dagen hadde vi gledet oss til leeeenge. Vi fløy med norwegian og var fremme i paris i halv ti tiden på torsdagskvelden. Etter en snartitt på kartet skjønte vi at vi lå farlig nærme Hard Rock Cafè. Sultne og trøtte gikk vi bort til noe velkjent og godt :)

Det startet med vin på flyet.

Nøkkelen til hotellet. Fikk mye luksus for 2* hotell. Virkelig over all forventing :)

Som alltid....hardrock nachos :) det beste i hele verden !!!!

Deler av hard rock paris :) slitne og trøtte etter reisen og alt for mye mat var det egentlig rett i seng og lade opp kroppen til en ny dag !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her.Jeg tar Mastergrad innenfor Innovasjon og næringsutvikling. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits