Hjelp, jeg har vært i Paris :)

Ettersom denne bloggen skulle bli en reiseblogg, glemte jeg jo helt å blogge mens jeg var i Paris. Ettersom jeg hadde eksamen, og flytta rett før jeg reiste glemte jeg rett og slett pc'n hjemme,

Så denne gangen får det bli i etterkant!

 

Jeg og min besteveninne Viktoria har lenge drømt om å reise til vakre Paris, så endelig tok vi motet til å bestille billetter og hotell.

Tur/retur med fly, og 3 netter på hotell med frokost for 2500 kr. IKKE VÆRST !! Vi reiste med Norwegian og booket hotell via hotels.com. Hotellet het Hotel Cite Rougemount. Her er adressen til hotellet. Lå veldig sentralt til, og tok oss 3 min å gå til Hard Rock Cafe :)

 


Denne boka er alltid med, og ja jeg fikk kryssa av masse i den! 

 Denne ble også flittig brukt på reisen :) Med den lille reiseparløren som er i den, samt ett lynkurs i fransk på øra - gikk det hele rimelig smertefritt!

I kveld eller i morgen kommer de første bildene !!! :) 

2 kommentarer

Randomjenta

26.11.2012 kl.20:47

Kan tenke meg at dere hadde en flott tur :D Paris lever alltid opp til forventningene ;)

Har også den øverste boken, kanskje jeg må ta å sette meg ned å krysse ut litt jeg også? Det er bare farlig hvor reisesugen man blir etterpå da.. haha.

Louise-Marie reiser...

26.11.2012 kl.21:25

Randomjenta: Ja den var helt fantastisk, får ikke noe særlig lyst til å reise tilbake nå som jeg går over bildene :P

Ja jeg er så enig med deg. er farlig mye intressangt i den boken. selv synes jeg det er noe i overkant overdrevet mye på UK, skulle gjerne ha sett mer av asia oseania og sør amerika inni den. Boken min er full av postit lapper, markeringer og små lapper som er fargekodet på sidene :P

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her.Jeg tar Mastergrad innenfor Innovasjon og næringsutvikling. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits