vietnam dag 13 & 14.

Dag 13. Denne dagen måtte jeg desverre bare være innendørs, fordi jeg rett og slett var så utrolig solbrent. Hadde ikke sjangs til å gå ut i solen, da følte alt som om det brant på kroppen min..

Dag 14. 

Dette er vår siste hele dag her i vietnam, og ettersom vi føler vi har sett det meste, var vi nok en gang klare for å ligge på stranden :) Så her kommer noen bilder som kan gjøre enhver grønn av misunnelse :) 
fantastisk utsikt til havet. søsteren min og meg ved bassengkanten. legg merke til det store merket jeg har på armen! Det er ett øremerke etter at jeg sovna på armen :P 
dette kunne ha vært ett postkort :) her lagrer jeg dette minnet for alltid =) på kvelden var vi innom den første resturanten vi var innom. og nok en gang fikk vi skikkelig deilig mat:)
 

og til dessert ble det krepes :) Nam nam :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her.Jeg tar Mastergrad innenfor Innovasjon og næringsutvikling. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits