Vietnam dag 12: Imperial Beach club og japansk resturant :)

Tyfonen hadde gitt seg over natten, og det var ett hærlig tynt lite skylag. perfekt for en dag på Imperial Beach club. Men kamereat glemte jeg uheldigvis hjemme...Men dagen ble tilbringt på solsengen og det var perfekt med vind. litt for perfekt - og endte med at jeg ble skikkelig solbrent. så mye at jeg ikke greide å bevege på meg faktisk. Men her kommer litt bilder fra den japanske resturanten:

 


Her satt vi, lavt bord og vi hadde beina i ett hull på gulvet. det var riktig så hyggelig!

deilige tempura reker i bakgrunn, og deilig biff på japansk vis med ris i forgrunnen. 

og det var super godt! Den lille boksen ser ikke stor ut, men der var det helt utrolig mye mat! 

og etterpå var det tid for miso-suppe. Den var tynn, men god. Første gangen jeg smakte tofu. ikke min favoritt helt enda. 

og helt tilslutt tok vi en tur på ett av kasinoene i Vung Tau. Der var det bildeforbud, så derfor er det ingen bilder fra innsiden. Meg og lillesøsteren min foran inngangen. 

2 kommentarer

VildeSofie

06.07.2012 kl.11:19

Fine bilder:)

Louise-Marie reiser...

07.07.2012 kl.20:47

VildeSofie: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her.Jeg tar Mastergrad innenfor Innovasjon og næringsutvikling. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits