vietnam dag 11. Tyfon..

denne dagen var det på tide og returnere til Vung Tau. Vi hadde ivrig fulgt med på nyhetene om den store tyfonen som skulle treffe.. Etter at det små regnet i hele går, og vinden økte i løpet av kvelden var det litt amper stemning på morrakvisten for å se om dette skulle gå bra. 

Mens vi ventet på bussen vi hadde leid, satt vi i lobbyen og det regnet kraftig. Det regnet så kraftig og blåste så ivrig at det randt inn vann histen og pisten, og dører og vinduer åpnet seg når dem ikke skulle. Tilogmed den store lysekrona i lobbyen vinglet frem og tilbake. 

Da vi endelig fikk satt oss i bilen skjønte alle at dette ble en lang tur hjem. og det ble det. Vi måtte kjøre haugevis av omkjøringer. på særdeles skrøpelige veier. Store palmer og trær har blåst over veiene og vi måtte snu så fort vi trodde vi hadde kommet oss på en god vei. Men det triste var at vi kjørte forbi 3 dødsulykker. scooter er ikke et godt fremkomst middel når det er tyfon. 

Da vi kom hjem regnet det så kraftig at man faktisk fikk vondt i skuldrene av å gå ute i regnet, og alt vannet gjorde at gatene ble overfylt og vi tuslet i vann til midt på leggen. Men mat måtte vi ha, og vi fikk faktisk tak i en frivillig taxisjåfør. Men det ble en lang letetur etter ett sted å spise, siden nesten alt hadde stengt. Men vi kom oss inn på Davids pizzeria og satt i 2 etg ( som er egenltg bare en balkong med stråtak og fri sikt mot havet) og spise pizza i regn og blåst med utsikt til megabølgene som bare var 20 m unna oss. 

Jeg har ikke lyst til å oppleve tyfon en gang til....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her.Jeg tar Mastergrad innenfor Innovasjon og næringsutvikling. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits