Vietnam dag 10: Sightseeing i Phan Thiet og Mui Ne DEL 1.

Denne dagen sto vi tidlig opp, været var grått og vi bestemte oss for å leie en taxi for dagen og se alle serverdighetene som var i nærheten.


Første stopp var hvaltempelet i phaen thiet. Det ryktes at en fisker en gang ble reddet av en stor val, derfor har de viet ett helt tempel for disse heltedådige dyrene. stooooor hval inne i tempelet. 

alter.

flotte utskjeringer. han karen her han skjønte fort at ikke vi pratet vietnamesisk så han guidet oss rundt, kun ved bruk av kroppspråk. En artig opplevelse. over 200 hvaler er begravd her. 

han synes vi var særdeles morsomme og han gikk bare å lo hele tiden. 

lange negler på menn er visst veldig kult i vietnam. 

ett lite alter til tigeren må man også ha. 


og ett til den ekle apa som stikker tunga si inn i magen igjen....


masse båter i phan tiet. Det er jo dette som er hovedkilden til mat i vietnam. de små runde båtene brukes ofte som skyssbåter og når de skal forlatebåten for å dykke etter perler. 

jeg og alle båtene :) 

maaaaaange, og i mange farger kan du si :) 

og de stoppa aldri. må jo være tusenvis!

stopp nr 2. Champa templene. Dette tilhører ett urfolk her i vietnam og tårnene er snart 2000 år gamle. ett annet tempel som vi ikke kom inn i men som var flott å se på !

kjempe søte jenter som vevde nydelige mønstre i silke. Dette etter tradisjon fra champa folket. 

 

Flere av serverdighetene får du i morgen :) 

4 kommentarer

Johanne

30.06.2012 kl.19:03

Så spennende! Fine bilder. :)

Maiken - Med I

30.06.2012 kl.21:34

Utrolig flotte bilder :) Men tror ikke jeg henger meg på det at lange negler på menn er kult, hehe :) Kos deg masse videre! ^^

Louise-Marie reiser...

01.07.2012 kl.00:43

Maiken: Takk for det. nei , lamge negler på menn blir aldri fint i mine øyne :P

Louise-Marie reiser...

01.07.2012 kl.01:13

Johanne: Tusen takk =)

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her.Jeg tar Mastergrad innenfor Innovasjon og næringsutvikling. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits