Vietnam dag 6: Long Hai Beach Resort.

Vi startet dagen tidlig, og bestillte en taxi for å komme oss til en liten by, som heter Long Hai. Det ligger det ett helt nydelig Beach Resort, som vi kan leie oss inn på for å ligge på bassengkanten og bade uhemmet. Og for en virkelig fantastisk og nydelig plass! Hele hotellet, te-hagen, og bassengområdet var så utrolig vakkert så jeg skal la bildene tale for seg selv. Og det beste av alt, vi var der HELT ALENE! såå hvis du har lyst til å oppleve himmel på jord - ja da må du reise hit. 

Nydelig lite alter inne i lobbyen.laga litt fossefall her og derKule statuer ved trappaen søt liten drage
Nydelig lobby med utskjærte møbler. Happy buddahflott pyntebasseng!og flotte skulturer nesten, laget av grønnplanter. Den nydelige lille "gaten" ned til bassenget.ser du de ansatte som går inni der? kjempe kul fontene! ( men uten  vann!)nydelig tre!Bassengområdet med havutsikt!alt må dokumenteres! og helst med alle tilgjengelige kameraer!nydelig bouganville!Hadde laget en liten kunstig øy i bassengetutsikten fra bassengkanten!Her hang vi langs kanten stort sett hele dagen!en morsom liten nabo!Bouganville <3Hibiskus/Hawaii-rose <3Bouganville hekk! Ja takk!! Kunne ønske de ble like store og flotte i norge!Dadler!

 

 

Senere på dagen ble vi kjørt hjem igjen, og vi reiste på en amerikansk resturant som het Whispers, ikke noen stor kulinarisk opplevelse. Men det var godt å spise litt potet =) 

2 kommentarer

passion4lifeandtravel

25.04.2012 kl.21:39

Jeg er så glad for at du kommenterte bloggen min i dag..det førte meg til din, og jeg har nå hatt en kjempekos stund med å se gjennom hele Vietnamreisen din så langt..fra det med passet og frem til dette innlegget...Ser ut som det er noen som har hatt det helt herlig :-)...og så mange flotte bilder.

Og jeg skal ta et dypere dykk i bloggen din i helgen.

Louise-Marie reiser...

26.04.2012 kl.07:41

passion4lifeandtravel: Tusen takk for det! Ja jeg klarte å fylle opp en 16 G minnebrikke på 2 uker. Så bra du trives her "inne" på bloggen min, og det kommer snart flere innlegg! Reisen var helt fantastisk, og jeg drømmer hver dag om å reise tilbake!

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits