Vietnam: dag 5.

denne dagen våknet vi ganske tidlig. For vi skulle nemlig få besøk av Lilly May og hennes familie. For dere som bor i grenlandsområdet, så JA. det er snakk om Lilly May. Hun som driver Lilly May resturanten i Porsgrunn. Dem kom i 8 tiden på morraskvisten og vi spiste en god frokost sammen med dem. På turen nedover hadde vi med en ekstra koffert, slik at May kunne levere det ut til forskjellige barnehjem hun har sammarbeidet sammen med. Etter frokosten så reiste vi på massasje. kan ikke få sagt hvor utrolig deilig det er å bli "pampered". Denne gangen lot jeg også massøren få gå på ryggen min, slik at jeg fikk knekkt opp ryggen skikkelig ( nesten bedre enn hos kiropraktoren faktisk!) ! Resten av dagen brukte vi på dolphin club, ett av bassengområdene du betaler deg inn på. dolphin har også utrolig masse god mat!  I dag bestillte vi Hot Pot, som er en slags suppe som bli tilberedt på bordet mens du ser på. På kvelden reiste vi på Ganh Hao, Vung Tau's største resturant. Har plass til 3000(!!!!!) mennesker. og for ett nydelig måltid vi fikk spise :)

 
Nok en deilig dag her :) 
nam nam... HOT POT! så får du nudler ved siden av, som du tar i bunn av skålen, og tar suppen oppå.på ganh hao er alt ferskt. jeg ville fremdeles ikke spise skilpadde.. skrekk og gru, slangene lå helt inntil der vi gikk... disse karene er nedfelt i gulvet. Mange servitører er på plass. ja, her ser dere at Blue Crab'n vi spiste er helt fersk. deilig woket kylling, med deilige grønnsaker og masse masse korriander. Korriander er ett av mine favoritt krydder!biff med ost. ( jaja jeg har sølt litt på duken..) men her ser dere sweet chilli som ikke var noe sweet i det hele tatt, men bare sterk. vedsiden av er det saltet jeg har nevnt tidligere. dette er salt med ett eller annet krydder som du har limesaft over. dette bruker du som dip til rekene. 


Her har alle fått sin egen krabbe ferdig kokt. deilig!man får litt dårlig samvittighet når maten stirrer på deg.. men den smakte godt!og her får du en stor isbit i øllet i stedet for mange slik som vi er vant til hjemme. Øl med isbiter høres kanskje ikke noe godt ut, men ellers så hadde øllet blitt varmt etter 1 minutt. ingenting er så usexy som varmt øl. Sluttsummen for  alle sammen ( 10stk) med masse mat og alkohol ble 650 kr. Det er så latterlig billig der nede, at man faktisk får litt dårlig samvittighet. 

Dette har igjen vært en dag fyllt med opplevelser, latter og masse god mat. 

4 kommentarer

Lene

19.04.2012 kl.18:46

Fine bilder!:)

Kjempefin blogg!:)

Setter pris på en kommentar tilbake på bloggen min <3

Louise-Marie reiser...

19.04.2012 kl.18:50

Lene: Tusen takk for det ;) bare til å følge meg på resten av reisen også!

juliaochstine

19.04.2012 kl.19:06

Heldig! fin blogg :)

Louise-Marie reiser...

19.04.2012 kl.19:07

juliaochstine: Ja, føler meg heldig selv! Heldig for å kunne oppleve så mye flott - og ikke minst bli kjent med masse nye mennesker. Takk!

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits