Vietnam: dag 4, Hos skredderen, på stranda og deilig resturantbesøk i Vung Tau.

Vi stopp opp tidlig for å komme oss av gårde til stoff-butikken, og deretter til skredderen. Tilsammen brukte vi 4 timer på dette, og heldigvis hadde vi med oss hushjelpa Cookie - slik at hun kunne være tolk for oss. De er dårlige til å snakke engelsk der nede!

 
De innpakka stoffene der er det som skal bli til 2 penalskjørt og 3 cocktailkjoler og 1 gallakjole :) mye kaos inne i butikken :P coockie, søte hushjelpa vår. snillere menneske skal du lete lenge etter! man føler seg litt som ett monster der nede.. alle er jo så kjempe små!
Men her ble jeg i hvertfall målt opp og ned og rundt omkring!skredderen hadde bursdag, og disse store dekorasjonene ble levert - på moped! 


jeeeeej! millionær! 


her var vi på dolphin club. siden vietnameserne bader med tøy og bare dekker seg til på stranden synes vi det var litt ubehagelig om vi skulle sprade rundt i bare bikini. Da kan betale en liten sum for å ligge ved de ulike bassengene, og så har de en egen liten del av stranden du kan bruke :) StrandaDolhpin club.godt å være norsk i vietnam!lillesøs og veninne på stranda, merk jesus statuen på toppen av fjellet ( det sies at den er 3 m høyere enn den i Rio!) 

Flotte deilige bølger :) Ei jente kom bort til meg for å spørre om hun kunne ta bilde av meg. men da måtte jeg jo selvsagt få ett i retur =) Søte jenta! Gutter er gutter, uansett hvor i verden de bor! I sminkebutikken! oooooh heaven!litt tull og tøys på kvelden før vi skulle ut å spise ;) Vi spiste på palace hotell, 4* 

Stekt ris, min favoritt

og kylling i sursøt saus! 

 

En flott og innholdsrik dag i Vung Tau =) 

4 kommentarer

Tina

18.04.2012 kl.15:45

Hei hei! Hvordan går det? <3

Kan du gjøre meg en tjeneste?

- Stemme på mitt blogginnlegg, så får jeg innlegget mit lenger opp på forsiden til nettavisen n2p.no!

Hadde satt utrolig pris på det!

Gå til min blogg/url <3 Vil også anbefale å registrere deg der, så får du dine blogginnlegg på forsiden, og bloggen i topplisten dems.

Jeg har selv fått veldig mange nye lesere etter jeg registrerte meg! :) klem <3

Marthe Koksvik

18.04.2012 kl.15:51

Fin blogg, bra design!!

Utrolig fine bilder, jeg har lyst til å dra dit<3

- Hadde satt pris på en kommentar tilbake ;-)

Louise-Marie reiser...

18.04.2012 kl.15:56

Marthe Koksvik: Ja anbefaler deg virkelig å reise dit, kjempe billig å reise dit, og veldig veldig billig og bo der! jo takk for at du synes bloggen er fin. Håper du leser resten av innholdet og. Designet er standard New York som du finner i designvelgeren!

Louise-Marie reiser...

18.04.2012 kl.15:56

Tina: hadde satt pris på om du leste bloggen! min i stede for å klippe og lime inn tekst.

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits