Dag 3 på reisen "orientering"

Denne dagen sov vi faktisk helt til kvart på 13. Noe som er svært uvanlig for oss, siden vi er en gjeng med A mennesker alle sammen. Men vi får skylde på Jet'laggen. Senere på dagen så ankom resten av reisefølget vårt. Selv om vi  egentlig hadde planlagt å reise på stranden , så lot vi være og heller lagde en god lunsj til dem (frokost for oss) som kom.

Etter vi hadde spist reiste vi på massasje. Det ligger bare 10 min gange fra huset. Massasjen foregikk i ett stor felles rom med masse store stresslesser. og selvfølgelig med tidenes største fotsone-plakat på veggen. Vi ble servært deilig varm ingefær-te med pepper. De vasket føttene i GLOvarmt vann og vasket og smørte med tigerbalsam ( fikk også kjøpt med meg 2 store krokker av denne kremen hjem! ) Vi fikk massasje i annsiktet, skuldrene og hodebunn mens bena var i det varme vannet, og etterpå gikk dem løs på  både føtter, legger og lår. etterpå ble vi flyttet til ett nytt felles rom, og der fikk vi rygg og skuldermassasje med varme steiner. Faktisk noe av det beste jeg har opplevd!  Vi betalte 200.000 dong for 70 min, som tilsvarer i underkant av 60 kr, og dette er inkludert MASSE tips. Det er helt utrolig at det går ann å leve av så lite penger. Det setter ditt liv her hjemme i perspektiv... vi er særdeles bortskjemt.  

Her nede bruker alle munnbind, hele tiden, overalt. dette fikk vi kjøpt oss i masse forskjellige farger! Tydeligvis er dem livredde for sola her nede, de dekker seg til for å blekest mulig hud. vi fant tilogmed NIVEA produkter i butikkhyllene som inneholdt blekemiddel ( og jeg som trodde nivea var en merkevare som brydde seg om hud og velvære og naturlig skjønnhet - mista min tillit nå! ). også på stranden bader de med klær, og alle ligger under parasollene sine. 

Etter en liten handle tur gikk vi på Tommy 3 for en seinere lunsj, det er visst her de fleste europeerne i Vung Tau går for å spise, her serveres det også litt europeeisk mat ( BORING!)

Etter en kjapp tur hjem etter middagen og en liten cowboystrekk på senga tok vi en liten tur ut. De andre ville ha middag - men vi orka ikke så vi tok heller en liten tur på Corner Bar og tok en pils der. Ligger rett ved palace hotel og Front Beach. Kvelden ble tilbringet der med skravling og kos!

Vanlige gater i Vung Tau. 

her samler de fugler i bur som du kan kjøpe, for å sette dem fri og gi deg lykke.

Munnbind er kult!


Koslige små bakgater :) 

og mopedene kjører overalt :P 

og blomstene gror i hva som helst... 

festlige dyr og figyrer i midtrabatten :) 

og enda mer festlige skilt!

Corner Bar! 


 og meg på Corner Bar. ( som du ser så har jeg ikke fått så mye sol enda... hehe

Vi har i dag fått en god orientering over de forskjellige stedene rundt om i Vung tau :)  

2 kommentarer

Annette

17.04.2012 kl.20:31

Så fine bilder :)

Louise-Marie reiser...

17.04.2012 kl.20:35

Annette: tusen takk =)

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits