den første ordentlige dagen i Vung Tau, vietnam.

Etter å ha ankommet Vung Tau på formiddagen, så måtte vi sove litt.. Ellers fikk vi reise på en av byens beste fiskerestuanter! Lan Rong - den er bare helt fantastisk. Håper alle som reiser til Vung Tau tar seg muligheten til å reise hit. Senere på kvelden tok vi en liten tur i parken ved Front Beach. Bildene snakker for seg selv...

 

En mer fantastisk setting å sitte å spise på ska du lete lenge etter!


Lokalt øl! smaker også ganske godt!

Masse deilig mat, likte spesielt rekene - øl dampede reker som du dypper i salt sammen med lime. helt himmelsk. til høyre ser du Bò Lùc Lac ( eller bare woka okse hvis du vil!) og helt tilvesnstre er det sprøstekte squids! 

sprøstekt squid. nam nam! 

Alle resturanter har visst slike tanker med fersk mat oppi. Dette er Blue Crab. Skilpadder spiste de en del av her nede, men jeg turte ikke smake. 

Hummerne har masse kule farger :) 

Nydelige treet som sto i hagen der vi bodde :) 

Fruktmarked!Masse deilig :D 

Duran, lukter hvist helt forferdelig og skrelles visst bare utendørs.. Brukes som potet, blir brukt til en million forskjellige ting. 

Lotus <3

Drager er kult, og de er overalt :) Må si de er flinke med hekksaksa!

Drage fontene som skifter farge...

Meg foran de nydelige trærne i parken...fulle av nydelige lykter i alle slags farger :) 

Her er dragefontenen i rosa ( da var den finest! ) 

Og frukten vi kjøpte med hjem... De som er til venstre ser ut som nøtter, men er helt glassaktig inni med en stor stein. smaker veldig søtt. i midten ligger dragefrukten, som rett og slett ser og smaker ut som hvit kiwi. og til høyre ligger kjærlighetsfruk, også myk inni med stor stein. søt og god ( den får du kjøpt i norge også! ) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits