Avreise Vietnam!

Det er tidlig morgenkvist, og jeg er pakket og klar for å reise til vietnam. Gruer meg mest til flyturen - den er lang. Flyr direkte fra gardermoen til bankonk, og så fly videre til Ho chi Minh. Jeg har faktisk på meg støttestrømper, livredd for å få stygge hovne bein. Har også pakket med ett skift i reisesekken, slik at jeg ikke dør av varme når vi lander i bankok!

Ellers ser reiseruten vår slik her ut Ho Chi Minh - Vung Tau - Ho Chi Minh - Phan Tiet - Vung Tau.  Og er det noe jeg gleder meg veldig mye til så er det Phan Tiet. Her skal vi nemlig sove på ett 5 stjernes hotell! Det har jeg aldri gjort før!

http://no.hotels.com/hotel/details.html?pa=1&pn=1&ps=1&tab=description&searchDestination=Phan+Thiet%2C+Binh+Thuan+Province%2C+Vietnam&hotelId=353191&arrivalDate=24-03-2012&departureDate=25-03-2012&rooms[0].numberOfAdults=2&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first     Her er link til hotellet - for de som er ekstra inntressert. 

 

Ellers så har jeg med meg plenty av lesestoff, ett lite fleecepledd til å ha på flyet, kamera og matpakke. Må nok ha i meg litt mat før vi setter oss på flyet.

Adios amigos - jeg har nemlig ett tog jeg må reise! Håper alle her hjemme i norge for en aldeles nydelig påske! 

2 kommentarer

lineinspirasjon

22.03.2012 kl.07:37

Hei! Så tilfeldigvis at du hadde lagt ut et innlegg nå. Jeg vil gjerne følge bloggen din når du er på tur, legger inn venneforespørsel nå...! God tur, da!

stovkorn

11.04.2012 kl.19:53

God tur!!! NYT!

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits