Vaksinasjoner og postkort...

Starter med ett ordtak i dag også:

Fritid er det mest utfordrende ansvar et menneske kan tilbys-William Russel. (eng. politiker)
Og med dette så er det viktig å fylle livet sitt med gleder, latter og reise! Gjør man ikke dette kan fort livet bli kjedelig. Så i dag har jeg tatt ansvar! Jeg har nemlig vaksinert meg. Fikk en sprøyte i hver arm. En grunnvaksine som er en blanding av alt mulig rart, hepatitt A og drikkevaksine mot tarmbakterier!  Jeg mener det er viktig å vaksinere seg, for man kan faktisk ødelegge resten av livet sitt hvis man ikke gjør det. Samtidig ødelegger det ikke ferien din. Kjipt å måtte sitte på do - når man egentlig skulle vært ute og utvidet horisonten sin. Samtidig er det viktig å bruke anti-bac, for vi er ikke vant til de ulike bakteriene som finnes andre steder i verden.

fikk også nytt og oppdatert vaksinasjonskort. I tilfelle det skulle skje noe - og i værstefall jeg kommer på sykehus, kan det være greit å ha oversikten.
I tillegg til to "støle" armer etter vaksiner har jeg også fått skrevet postkort liste. Jeg elsker å få postkort selv, og jeg sparer på alle sammen. Men enda bedre er det å kunne sende postkort! Det er noe nostalgisk og hyggelig med postkort. For meg er det en viktig del av reisen, slappe av med ett vin-glass på kvelden mens man skriver postkort! 
Regner med at det er flere enn meg som tar ELSKER å skrive postkort! Listen er nå oppe i 20 postkort, så regner med at det blir en fin kveld med postkort skriving, når den kvelden kommer :) 


 Det er nå 9 dager til avreise Vietnam! Som jeg gleder meg!

2 kommentarer

Aina Merete

14.mar.2012 kl.00:21

Så bra at du har tatt ansvar, og ønsker å fylle livet ditt! Hørtes spennende ut å dra til Vietnam! God tur dit :)

Louise-Marie reiser...

14.mar.2012 kl.09:53

Aina Merete: Ja, jeg er utrolig glad i å reisie! Og nå er det bare en uke og 1 dag til jeg reiser;)Takk for det, tror turen blir kjempe flott :)

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits