Not all those who wander are lost.

?Not all those who wander are lost.? - J. R. R. Tolkien.. 

 

Dette er ett av mine favoritt sitater - for meg så handler dette om reisen. Ikke om å nå målet - men alt man opplever underveis. Fantastisk flott sitat, alle som reiser ut (inkl meg selv) reiser ikke for å finne seg selv, men reiser for å få noe mer å krydre livet med. 

 

Men er det noe jeg ALLTID må ha med meg på tur er dagbok. Jeg skriver ALDRI dagbøker ellers. Men akkuratt på tur, må jeg få ned alle tanker og alle sanseintrykk. Kanskje det er fordi jeg er redd for å glemme noe - men aller mest er det for å gi noe i arv til den gangen jeg blir mor, bestemor (oldemor).. I disse bøkene limer jeg inn alt fra festlige kvitteringer, spisepinner til drinkparaplyer. 
Når jeg skriver, klipper og limer - slapper jeg av. Slapper av og får samlet alt som har skjedd både i hodet og i boka. 

Så i dag er det 30 dager til avreise Vietnam. Og reiseboken (og egen penn) er allerede innkjøpt! Som jeg gleder meg til å reise på tur - og få nytt kulturellt påfyll! 

 
14 kommentarer

Veronika

21.feb.2012 kl.15:36

Hei! Så morro at du også har reiseblogg! Er kjempeinteressant å lese andre bloggers reiser og opplevelser! Vil komme til å følge med på bloggen din om ditt opphold i Vietnam, så utrolig spennende! Har lyst til å dra dit selv :)

Når det kommer til blogger er det ofte at jeg går bare på "blogg.no" og går på kategorier så reise. Da får jeg opp mange blogger. Mange blogger selvsagt bare om sydenturer eller til Osloturer. Men det er spesielt en blogg jeg har tilbringt mye tid på - nemlig bloggen til "Hamaca". Hun har vært på alle kontinentene og har så og si ren reiseblogg hvor hun legger ut videoer/bilder/tips og om hennes opphold. Adressen er http://www.hamacareise.com/category/asia/ Hun har også vært i Vietnam så du vil kunne finne noe som kanskje faller i smak!

Tusen takk, og jeg skal spise MASSE IS! Og god tur til deg også! Håper du får en minnerik tur!

Louise-Marie reiser...

21.feb.2012 kl.15:58

Veronika: Tusen takk for at du har lyst til å følge meg på reisen :)

Ja pleier å kategorisere jeg også - men, kommer som du sier, ofte reiser til oslo ja. Tusen takk for godt tips - stikker en tur innom Hamaca med en gang jeg tenker jeg!

Therese

21.feb.2012 kl.20:27

sv; tusen takk!:D

Skamløs

22.feb.2012 kl.11:01

SV: Tusen takk for det! :-) Kommer flere bilder, har fram til lørdag å gjøre en siste god innspurt i ferien! :-)

Håper du har en fin uke du også!

Flott sitat forresten.. Dagbok er noe jeg også bærer med meg på tur. Overalt egentlig! :-)

Jeg har flere gamle dagbøker, og jeg sitter både og ler, gråter og med helt sjokkert ansikt når jeg blar i dem og leser, haha.

Louise-Marie reiser...

22.feb.2012 kl.11:21

Skamløs: Takk for det!

dagbøker er flotte å bla tilbake i ! Elsker dem :) Håper det blir min "spennende arv" til dem som kommer etter meg!

lineinspirasjon

22.feb.2012 kl.11:24

Om du ikke har vært i Vietnam før så har du virkelig noe å se frem til! Et av mine favorittland....

Line

Louise-Marie reiser...

22.feb.2012 kl.11:47

lineinspirasjon: Så bra! nå fikk du meg bare til å glede meg enda mer! skal legge ut reiseruten om ikke så alt for lenge. Louise

Elise

22.feb.2012 kl.12:53

Jeg liker Tolkien! Ååå, Vietnam, du er heldig! Kos deg masse :)

Louise-Marie reiser...

22.feb.2012 kl.12:59

Elise:Jeg og liker Tolkien, tenk å ha funnet opp en helt ny verden - med kart, historier, mennesker og ikke minst ulike språk! En klok mann. Føler meg veldig heldig som får muligheten til å reise dit - kose meg skal jeg gjøre i bøtter og spann!

Marita Mabell - Pink Prinsesse

22.feb.2012 kl.13:10

Nei, så spennende må nesten følge med da:) Ta masse bilder og legge de ut på bloggen..

Louise-Marie reiser...

22.feb.2012 kl.21:11

Marita Mabell: Selvfølgelig skal jeg ta masse bilder. har tilogmed med meg 2 minnekort. ett på 4g og ett på 16g :) Så det holder nok til noen tusen bilder !! koselig at du har lyst til å følge meg på reisen!

Veronika

23.feb.2012 kl.08:14

Ikke noe problem! Bare hyggelig :) Ikke den eneste som har drømt deg bort på bloggen hennes! Den er fantastisk :)

lineinspirasjon

27.feb.2012 kl.07:39

Hei! Laget et lite innlegg om Vietnam på bloggen min nå nettopp...I tilfelle du har lyst til å lese det. Jeg kommer til å følge deg til Vietnam, ihvertfall i tankene og ikke minst på bloggen din!

Reiseglade Line

Louise-Marie reiser...

14.mar.2012 kl.09:52

lineinspirasjon: Tusen takk :) Så hyggelig at du har lyst til å følge meg på tur !

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits