Passet ditt kan være ubrukelig!

Da mamma og jeg fant ut at vi skulle ta turen til vietnam - måtte det jo bestilles billetter. Og det er mange flyselskaper som trenger passnummeret. Så når jeg skulle lese opp mitt pass nummer for mamma fikk jeg tidenes sjokk. HELE PERSONALIA SIDEN FALT UT! Jeg ble rett og slett små hysterisk - tenk hvis jeg ikke fikk vært med på tur når jeg hadde bestilt med ett annet passnummer ( forskjellig nummer på passene du får igjennom livet). Jeg gråt og skalv litt om hverandre. Men etter ett par klikk på google, fant jeg ut at det er PRODUKSJONSFEIL på pass utsendt mellom 1999 og september 2005. https://www.politi.no/tjenester/pass/losnet_personaliaside/ 


(Bildet er lånt fra dagbladet.no)

Så jeg fikk heldigvis nytt pass, uten å måtte betale en eneste krone! Så godt at man faktisk har reklamasjonsrett på pass også!

Så hvis du har ett pass som er utsendt mellom 99 og 05 - se til at det ikke er ødelagt eller løsnet i personalsiden! Da slipper dem deg nemlig ikke ut av landet..Få nytt pass - og reis på tur! 

10 kommentarer

Så bra! :)

Louise-Marie reiser...

15.feb.2012 kl.12:18

Celine&Caroline: ja jeg var heldig at det skjedde en god stund før reisen.. kjedelig hvis det hadde falt ut når jeg sto på gardermoen :/

Tina

15.feb.2012 kl.12:18

SV Tusen takk for flott kommentar og tips :) Det er helt klart, kan nesten ikke vente til turen er i boks.. hvor enn det blir ;)

Louise-Marie reiser...

15.feb.2012 kl.12:20

Tina: Det er jo en av de morsomste delene av reisen! Lykke til!

Deluna Lounge

15.feb.2012 kl.13:09

oi.. greit å vite :)

Louise-Marie reiser...

15.feb.2012 kl.13:11

Deluna: Ja synes dette var greit å dele! reisesesongen starter nå for mange ;)

Charlotte

19.feb.2012 kl.19:20

SV; Louise-Marie: Studerte bare frie emner, altså frie studiepoeng til å inkludere i graden her hjemme. Nå er vi i Bergen, men skal altså snart returnere til Aussie! Har du reist noe der, og i så fall hvor? :)

Louise-Marie reiser...

20.feb.2012 kl.09:08

Charlotte: Morsomt! Nei uheldigvis har jeg ikke vært i Australia - men det er en av mine fremtidsplaner :) Vet om så mange som har vært der og blir nesten litt grønn av misunnelse hver gang jeg hører om noen som ska reise dit ;)

Haakon&Michelle

22.feb.2012 kl.20:30

Åhh, dette er litt skummelt! Skjønner GODT at du fikk litt panikk da, ja! Det hadde nok jeg også fått, spesielt om det ikke var lenge til reise. Bra for oss at vi har fått pass i 2010, så vi er vel relativt sikre! Og ingen sider har sålangt falt ut av passene våre! :) hihi

Forresten, takk for gode tips! Vi har med myggnetting, men ikke silkepose :o Men vi har en veldig tynn og lett sovepose, så vi håper det holder :)

Louise-Marie reiser...

22.feb.2012 kl.21:13

Haakon&Michelle: Ja jeg begynte faktisk å gråte, utrolig hvor mye man rekker å glede seg på bare noen timer - for så å få ødelagt passet. Ja har nemlig hørt at silkeposer holder deg sval når det er varmt og varm når det er kjølig ! Fikk dette tipset av ett vennepar som var ute å reiste i 9 mnd!

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits