Bøker jeg bare MÅ HA :)

Når jeg skal ut å reise, er det veldig viktig for meg å lese meg opp. Slik at jeg forstår mer når jeg  kommer dit. For meg blir det å bli litt kjent før man i det hele tatt er der. 

En bok serie som virkelig har falt i smak hos meg er Aschenhougs "Turen går til" bøker.
Disse har jeg fra før: Holland, Spania, Italia og nå Vietnam!

Disse bøkene er veldig godt organisert ( hvis det går ann å si det om bøker??). Lett å lese, og finne frem i . Disse bøkene har delt inn landet, de største byene, og de mest populære reisemålene. For hvert kapittel kan du lese om hoteller, resturanter og utflukter. Samt at det alltid er littegranne lokalhistorie. Og det beste er bakerst i boka. Nemlig liste over de mest praktiske glosene man trenger å bruke på tur. "Turen går til" har også egene reiseparlører ( glosebøker) - der har jeg spansk og italiensk. Så litt har jeg lært meg. Synes det er veldig trygt å kunne litt av språket når jeg er på tur: 1) du blir ikke lurt trill rundt når du skal kjøpe noe 2) du forstår litt av det som står på menyen når du finner deg en lokal resturant. 

Så skal du ut å reise, anbefaler jeg virkelig disse bøkene!
 

2 kommentarer

Inga

15.feb.2012 kl.11:41

Morro med reiseblogg=D Gleder meg til å se bildene der ifra:)

Ha en fin dag;)

Louise-Marie reiser...

15.feb.2012 kl.11:49

Inga: Ja jeg håper jeg får til en skikkelig reiseblogg:) Har bare hatt "vanlig" blogg før. Fikk nytt kamera til jul - så du skal ikke se bortifra at det kommer noen bilder ;) Ha en fin dag du også !

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits