planer for 2012

Dette året er det klart for reising igjen, og sparingen går kjempe bra.

Så dette året er det endelig klart for at jeg skal komme meg til det store utland. Det er spesielt to destinasjoner det blir lagt vekt på dette året. Dette blir Vietnam og Belgia. kanskje får jeg presset inn to reiser til - en til spania, og en til italia(roma).

Vietnam: Hit reiser jeg om 39 dager, vi blir borte i 14 dager. Reisefølget mitt består av mamma, lillesøs, en veninne av mamma og hennes datter.

Belgia: Hit reiser jeg i uke 30 - og blir ca en uke. vi skal nemlig på Tomorrowland! Reisefølget mitt blir en hel haug av kjent folk- gleder meg stort. Har du også lyst til å reise til Tomorrowland bør du sjekke denne videoen! 

de usikre desitnasjonene foreløbig er spania med 4 venner, og roma med kjæresten. Men vi får se om pengene og tiden strekker til!

Håper du har lyst til å følge meg på reisen :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits