Hvorfor dette ble en reiseblogg..

Jeg har blogget før, og jeg har blogget mye. 

Jeg er en person som liker mange ting, og legger lidenskap i alt jeg gjør. Tidligere har denne bloggen handlet om daglige gjøremål, trening, blomster, musikk, pearlsforgirls, interiør og hobby. Men blogging tar mye tid! og noen ganger går det rett og slett i glemmeboka. Og selv så synes jeg temablogger er det beste å lese - så derfor bestemte jeg meg for at jeg selv skulle ha nettopp en tema blogg.
Etter mye om og men bestemte jeg meg for at reiseblogg er det jeg vil ha. Dette bloggen er ikke opprettet for å få mange lesere, den er opprettet for meg selv, og de der hjemme som har lyst til å følge meg og min reise i det store utland. 

Og hvis det er noen andre der ute som har lyst til å følge meg, er dere hjertelig velkommen til å gjøre det :) 

 

 

2 kommentarer

Silje Heimdahl

16.feb.2012 kl.01:13

liker reiseblogger. skal definitivt følge med mer her! :)

Louise-Marie reiser...

16.feb.2012 kl.09:07

Jeg og digger reisebloggen ;) Er litt små misunnelig når jeg ser alle eventyrene som backpackerne er på, meeen det får bli en annen gang! Må gjøre ferdig skolen først! Men hyggelig at du har lyst til å følge meg på turen ;)

Skriv en ny kommentar

Louise-Marie reiser...

Louise-Marie reiser...

23, Lillehammer

Hei mitt navn er Louise-Marie . Til daglig bor jeg på lillehammer og studerer her. Jeg har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse - og nå studerer jeg årsstudium i krisehåndtering og beredskap. Jeg som alle andre blir tatt av hverdagen - jeg har alltid en million ting jeg helst skulle ha gjort i går. Men den største lidenskapen min er å reise, oppleve, lukte og smake nye kulturer og steder! Så bloggen min vil bare "leve" de gangene jeg skal ut å reise. denne bloggen vil nå i hovedsak bli brukt som reisedagbok. Dette er for mest for min egen del, men også for de der hjemme som ikke hadde mulighet til å være med på tur. Jeg er ingen backpacker , liker bare å unne meg en tur nå og da :)

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits